Visar alla 12 resultat

Nyckelband med tryck

Nyckelband med tryck. Köp logoband billigt och enkelt, inga dolda avgifter och alltid fri frakt. Detta är en perfekt reklamprodukt som får ert varumärke att synas tydligt.

Nyckelband

Nyckelband Digitaltryckta 15 mm

från 4,97 kr
Nyckelband – Digitaltryckta – 15 mm Något smalare nyckelband med 15 mm bredd med möjlighet till tryck på båda sidorna.

Nyckelband Reflex 20 mm

från 8,64 kr
Reflex nyckelband med eget tryck, 20 mm bredd (standardbredd).

Nyckelband Standard 10 mm

från 5,10 kr
Standard nyckelband med eget tryck, 10 mm bredd.

Nyckelband Standard 20 mm

från 6,11 kr
Nyckelband med tryck – Standard – 20 mm Nyckelband med standardbredd på 20 mm. Logoband är ett utmärkt sätt att

Hur nyckelband med tryck kan gynna ert varumärke

Nyckelband är ett utmärkt sätt att marknadsföra ert företag eller er organisation samtidigt som de ger ett praktiskt och användbart tillbehör till era anställda, kunder eller evenemangsdeltagare. Dessa nyckelband är i huvudsak en rem som bärs runt halsen för att hålla ett ID-kort, märke eller nycklar. De är anpassningsbara, vilket gör dem till ett effektivt marknadsföringsverktyg som kan användas i en mängd olika miljöer.

Nyckelband med tryck kan användas i en rad olika branscher och scenarier. Kanske behöver ni nyckelband till en kommande konferens, kontrollera besökare som kommer in och ut på ert kontor, eller till och med bara för dagligt bruk. Oavsett tillfället så har BrandingPak det perfekta nyckelbandet för er!

ID-kort, märkeshållare och passhållare är perfekta om ni får många kunder och besökare in i er företagsbyggnad. De kan också användas för VIP-kunder som går backstage på en festival eller för kunder som behöver passera säkerhetskontrollen på en konsert. Ni kan till och med använda dessa nyckelband vid evenemang, så att era anställda kan hänga er logotyp runt halsen medan de marknadsför ert företag.

Välkomna besökare med nyckelband

Våra ID-kortshållare i plast för nyckelband är fantastiska för att få ert varumärke att uppmärksammas samtidigt som de ger tillgång till era lokaler. De kan märkas med egen logotyp eller budskap tack vare vår marknadsledande trycktjänst, så oavsett om de bärs av kunder eller personal kommer ert företag att vara i centrum. ID-kortshållarna är gjorda av hård PVC-plast, så att de inte lätt skadas eller vikas ihop under användning.

På en mässa, konferens eller företagsevent kan nyckelband hjälpa era teammedlemmar att sticka ut och marknadsföra ert varumärke. De kan användas som en del av er händelseregistreringsprocess, såväl som för att hålla deltagarnas märken eller biljetter. Detta säkerställer att alla är lätta att identifiera, vilket gör nätverk och anslutningar enklare. Dessutom kan nyckelband användas som ett presentobjekt för att uppmuntra besökare till er monter eller för att tacka deltagarna för deras deltagande.

Nyckelband eller logoband med tryck kan tillverkas av en mängd olika material, inklusive nylon, polyester, bomull eller till och med miljövänliga material som bambu eller återvunnen PET. De kan tryckas med er företagsnamn, logotyp eller till och med ett specifikt meddelande eller design. Nyckelband kan också anpassas med olika tillbehör, till exempel olika fästen eller till och med USB-enheter.

Para ihop en av dessa nyckelband med ett av våra märkesband för nyckelband för en komplett ID-lösning. Letar ni efter något lite annorlunda? Vi har även liftkortshållare som är perfekta för mer specialiserade evenemang.

Varje bransch behöver nyckelband

Vi kan inte komma på en enskild bransch där varumärkesmedvetenhet inte är viktigt, vilket gör nyckelband till den verksamhet som de är idag. Oavsett om de används för att hålla säkerhetskort runt ett hektiskt kontor eller för att marknadsföra ert varumärke vid ett branschevenemang, erbjuder nyckelband med logga ett enkelt men mycket effektivt sätt att hålla ert namn och er logotyp synliga hela tiden.

Oavsett om ni marknadsför ert företag på en mässa eller nätverksevenemang, eller helt enkelt delar ut namnlappar på konferenser, erbjuder nyckelband ett effektivt och effektivt sätt att hålla er företagslogotyp synlig i alla situationer. Tilltalande för individer i alla åldrar och smaker, dessa praktiska och mångsidiga föremål kommer säkerligen att komplettera alla kläder från smart casual till affärsformell.

Perfekt för underhållningsindustrin, sportmärken och evenemangsföretag, logosnören är också bra för studenter, musikälskare och festivalbesökare. Kunder kommer ihåg ert varumärke varje gång de tittar på deras logoband. Med spännande produkter som nyckelband i fyrfärg och praktiska föremål som USB-fästen, kommer vår kollektion säkerligen att imponera på kunderna. Nyckelband med tryck är redan en av de billigaste kampanjprodukterna, men med prisgaranti på BrandingPak lovar vi att ge dig det bästa värdet varje gång du gör ett köp. Handla logoband och få er logotyp tryckt idag!

Läs mer om nyckelband här.

Köp nyckelband med tryck billigt och enkelt på brandingpak.se.