Produktlådor

På BrandingPak skapar vi produktlådor för alla era behov. Vi är stolta över att skapa miljövänliga produktlådor som är hållbara för världen och för era kunder. Välj bland produktlådor som passar era företagspresenter. Dessa kan vara nyckelringar, pennor, häften eller ännu mer exklusiva företagspresenter som smycken. Lådorna i denna kollektion kan variera från enkla till lyxiga produktlådor. Vår kundtjänst är alltid tillgänglig för att hjälpa till med alla produktförfrågningar och erbjuda en fantastisk service.

Produktförpackningsboxar

Produktlådorna vi tillhandahåller kommer i ett stort urval av färger, stilar och material. Välj mellan kraft, svart, grå, vit eller våra tvåfärgade förpackningskartonger för en mer lyxig look. Kvaliteten på våra produktlådor är av hög standard och förhöjer utseendet på era företagspresent. Era kunder kommer att bli glada över att få en företagspresent i en av BrandingPaks produktlådor. Om du är osäker på vilka produktlådor som kan passa dina produkter så hör av er till oss så hjälper vi er. De typer av förpackningslådor vi erbjuder kommer i wellpapp, armbandslådor, choker-axellådor, presentationslådor, några med ett hållbart material. Om ni letar efter olika förpackningsprodukter att paketera dina produkter i så erbjuder vi även postpåsar och postlådor för att passa era behov.

Skräddarsydda tryckta produktlådor

Om ni vill förbättra utseendet på dina förpackningslådor med ytterligare hjälp så kan vi hjälpa till med att skapa våra skräddarsydda tryckta produktlådor. De flesta kan tryckas på, vilket skapar din anpassade produktförpackning. Vi erbjuder tryckalternativ i egen regi och skräddarsydda. Om ni letar efter skräddarsydda lådor  med anpassade storlekar så kan vi hjälpa er att skapa era perfekta skräddarsydda förpackningslådor. De varumärkesalternativ vi erbjuder är våra tryckta lådor i digitaltryck eller folietryck. Dessa är båda utförda i egen regi och kan skapas med en glansig finish, beroende på vilken stil ni väljer på ert tryck. Våra trycktjänster skapar vackra skräddarsydda lådor för ert företag. Om ni letar efter en snabb vändning på dina trycksaker, kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig och ge dig en bra service för dina behov. Om du letar efter ytterligare tillägg för dina skräddarsydda lådor, erbjuder vi även tryckta band och etiketter som ger det kompletta utseendet för era skräddarsydda tryckta lådor. Genom att köpa våra skräddarsydda produktlådor, med det extra trycket kommer det att ge era kunder den kompletta känslan av er företagspresent. Om ni behöver hjälp med de skräddarsydda lådorna kan ni kontakta vår kundtjänst för att följa upp eventuella förfrågningar. Vår in-house designer kan hjälpa till med alla logotyper och hjälpa till med hur ert varumärke kan se bäst ut på dina valda skräddarsydda produktlådor.

Miljövänliga anpassade produktlådor

Vi är noga med att erbjuda den bästa kvalitetsförpackningen till våra kunder och vi vill att ni ska ge era kunder utmärkt kvalitet för att återspegla era produkter. Våra förpackningar kommer i unika former och olika former och är miljövänliga. Våra produkter kan ses som återvinningsbara, miljövänliga och hållbara förpackningar och presentförpackningar av högsta kvalitet.

Företagspresenter

När det kommer till företagspresenter vill du lämna era kunder tacksamma för att ni har gett dem en gåva. Det är därför vi skapar vackra kvalitetsförpackningar och anpassade produktlådor som passar alla produkttyper. Vår produktförpackning ger det perfekta önskade utseendet och känslan till er företagspresent, vilket ger era kunder ett bestående intryck och omedelbar kundtillfredsställelse.

Support för småföretag

Att driva ett litet företag kan vara svårt, särskilt när ni letar efter stöd men inte kan hitta rätt tjänster för att hjälpa. Oavsett om ni letar efter material att paketera era produkter i eller letar efter generiska råd för företag. BrandingPak kommer att fortsätta att stödja våra kunder i att skapa presenter av bästa kvalitet och göra hela processen med att köpa förpackningar till ett enkelt men effektivt val. Vi är stolta över att kunna erbjuda de bästa tjänsterna i våra kundtjänstteam, leveranstid, varumärkesrådgivning och vår assistans i hela företaget. Om ni behöver ytterligare hjälp kan ni alltid kontakta oss via vår e-postadress på info@brandingpak.se - Ni kan också hitta oss på våra olika sociala mediekanaler, gå gärna med i våra konversationer och berättelser på Instagram vill vi gärna lära känna er och ert företag.